Over Noël

Mijn naam is Noël Vos, het gezicht achter Noel Vos fotografie. Een vrolijke, spontane meid die zoveel mogelijk positiviteit probeert te verspreiden. Drie jaar geleden wist ik het zeker, van fotografie wil ik mijn hobby/baan maken en ik probeer er nu hard voor te werken. Daarnaast ben ik graag met mijn familie, vrienden . Het allermooiste van mijn hobby/baan is de dankbaarheid. Mensen blij maken met iets waar jij goed in bent. Mijn klanten zullen na jaren nog terugkijken op de foto’s die ik gemaakt heb! 

Werkwijze;
Het belangrijkste in fotografie is de pure emotie. Het hoeft niet perse in scene gezet te worden. Jullie doen lekker jullie ding en ik schiet de foto’s wel! Ik zal jullie fotograferen zoals jullie zijn!

Ervaring;
Zoals hierboven te lezen is kwam ruim drie jaar geleden voor het eerst in aanraking met fotografie tijdens overlijden van een dierbare en ik wist het meteen, ik wilde fotograaf worden! Na mijn middelbare school besloot ik de opleiding fotografie te volgen. Heb inmiddels meerdere cursussen succesvol afgerond.

Zie ik jou snel voor mijn camera?  Liefs Noël 

Maak jouw eigen website met JouwWeb